Dette er Favn

– Det gode liv midt i skibakken

Ruvende på 800 meters høyde og med umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på, ligger en helt unik og enestående fjellandsby.

3

Tett på opplevelsene

Dette er stedet du bor dersom du ønsker å gå rett ut i bakken, skli rett inn i barneområdet, ut i langrennssporet eller ta sykkelen fatt enten opp i fjellet eller rett ut i Hafjell Bike Park på sommerstid.

Aktiv ferie eller ta livet helt med ro

På Favn kan dere senke skuldrene, roe pulsen eller være aktiv – store og små, alene eller sammen. Livet skal være gøy på Favn i Hafjell og skape minnerike opplevelser.

Favn klyngetun

Favn består av 58 fritidsleiligheter over fire etasjer med heisadkomst. Leilighetene er i hovedsak fra ca. 62-88 kvm med 2 til 5 soverom. Ett av signaturelementene til leilighetstunet er de karakteristiske vindusformene som gir vakkert lys, flott utsikt og unik romfølelse.

Flere av leilighetene har balkong hvor de fine dagene kan nytes, og andre leiligheter har ”sit-in-vinduer”, som er brede vinduskarmer hvor du kan sitte komfortabelt og nyte utsikten – nesten som å være ute. Noen av front-/toppleilighetene har hems med TV-stue og to ekstra soverom. De største  leilighetene er ca. 117 m2.

Favn – En fjellandsby ulikt alt annet

I hjertet av Hafjell – på Gondoltoppen – finner du den nye fjellandsbyen Favn. Tegnet av arkitekt Reiulf Ramstad med rot i tradisjonell nordisk byggetradisjon. 

Hafjell er kjent for sitt aktivitetstilbud, med alpinbakker i særklasse og endeløst med skiløyper innover i fjellene. I sommerhalvåret byr området på mange tur- og sykkelløyper og fantastiske naturopplevelser. I lokalmiljøet kan du delta på kulturelle arrangementer og ikke minst nyte fortreffelig kortreist mat.

Våre ulike leilighetstyper

Favn Harmoni

Leilighetene ligger i 3. etasje
og har 2-4 soverom og 5-10 sengeplasser. Favn Harmoni har den samme standarden som resten av Favn.

Ekstra fasiliteter:
Oppredde senger og håndklær*

 

Favn Familie

Favn Familie er for dere som reiser flere og mange. Her ligger alle leilighetene praktisk til i 1. og 2. etasje. Leilighetene har 2-4 soverom og 5-10 sengeplasser.

Ekstra fasiliteter:
Oppredde senger og håndklær*

Favn Comfort

Favn Comfort ligger i 4. etasje og passer for deg som ønsker utsyn og luft under vingene samt nydelig utsikt. Leilighetene har 2-3 soverom og 5-7 sengeplasser.

Ekstra fasiliteter:
Oppredde senger og håndklær*
Nespressomaskin inkl. kapsler

Favn Premium

Her er leilighetene eksklusivt innredet, med hems og fransk balkong med eventyrlig utsikt over Gudbrandsdalen og skianlegget. Leilighetene har 4-5 soverom og 10-11 sengeplasser.

Ekstra fasiliteter:
Oppredde senger og håndklær*
Kombimaskin vask & tørk
Hems
Fransk balkong
Nespressomaskin inkl. kapsler
Sonos høyttaler

*gjelder kun i vintersesongen.

Servering

Fasiliteter