Fasiliteter

– Det gode liv midt i skibakken

Ruvende på 800 meters høyde og med umiddelbar nærhet til alt fjellet har å by på av fasiliteter, ligger en helt unik og enestående fjellandsby.

3

Kom deg til topps med
1 Gondol, 17 heiser;
4 stolheiser, 3 T-kroker,
7 skålheiser, 3 rullebånd.

Den snøsikre plasseringen er fordelaktig for Hafjell både med naturlig snøfall og kulde til kunstsnø.

Nyt en bedre lunsj på Favn Restaurant. Favn Café  er perfekt for et mindre måltid eller en kaffekopp. 

Hafjell har muligheter for alle typer sykling. Velg mellom  bikepark, på sti og grus, på asfalt eller i pumptrack.

Hafjell har 50 km med alpinløyper fordelt på
29 løyper; 12 grønne,
7 blå,
9 røde og 1 svart. 

600 km langrennsløyper sammenkoblet med Sjusjøen. 7 km flombelyste langrennsløyper.

Arkitekt Reiulf Ramstad har tegnet en urban fjellandsby med inspirasjon i tradisjonell nordisk byggestil.

Favn Gjestesenter finner du bak Favn Restaurant. Her selges enkle dagligvarer og du får hjelp med det du trenger.

Ski- & sykkelutleie

Hafjell Skiutleie har en egen avdeling på Favn med en liten skishop. Her er det mulig å bytte eller oppgradere utstyr, samt levere inn ski til prepp. Gjester som bor på Favn kan få forhåndsbestilt skiutstyr levert rett i skiskap tilhørende leilighetene. 

På sommerstid kan man leie sykler; stisykler, EL-sykler eller barnesykler. Barnesykler til pumptrack kan leies på drop-in. Ønsker du downhillsykler, kan dette leies på Skitorget.

Skiskole

Hafjell Skiskole tilbyr privattimer, gruppekurs og temabasert produkter. Målet er å skape en uforglemmelig opplevelse på ski og snowboard i Hafjell.

Fra nybegynner til ekspert – vi stiller høye krav til våre instruktørers utdanning, erfaring og kunnskap. Vi tilpasser undervisningen etter dine mål og forutsetninger.

Treningsrom

Bli like i like god form som Aksel Lund Svindal!

I første etasje på Favn ligger Favn treningsrom. Treningsrommet er spesialdesignet av Aksel Lund Svindal med treningsapparater fra American Barbell og Spirit, samt frivekter, kettlebells, tredemøller, matter o.l. Tilgang til treningsrommet er kun for våre gjester som bor på Favn eller i Favn Chalet.

NB! Aldersgrense 16 år, hvis yngre må foresatte være med.

Møterom

I samme etasje som vårt treningsrom, har vi tilgjengelig et møterom med plass til 24 personer. Møterommet kan leies på halvdags- og heldagsbasis med servering. 

Sommer & høst
i Hafjell

Hafjell byr på fantastiske muligheter for sykling i Øyerfjellet og i Hafjell Bike Park med heisbasert sykling. Gondolen tar deg med opp til et eldorado av stier, grusveger, pumptrack, barneløyper og lekeplass.

Hafjell Bike Park

Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling. Konseptet går ut på å bruke skiheisene for transport opp, og så kose seg nedover bakkene på samme måte som når man står på ski eller brett om vinteren. Våre 19 spesialbygde løyper slynger seg nedover skogen som omringer alpinbakkene, og har morsomme elementer tilpasset alle ferdighetsnivåer.