Servering på Favn
Noe helt eget i hjertet av Hafjell.
– Nyt god mat, varm stemning, middag å dele med noen du er glad i eller bare et pust i bakken. Bokstavelig talt.
Favn Restaurant
I vår hyggelige restaurant serverer vi småretter og lunsjmenyer på dagen. For middag har vi alt fra mindre småretter og barnemeny til fem retters fine dining. Vi lager all kraft og mat fra bunnen av med fokus på kvalitet og gode råvarer. Vi varierer menyen gjennom sesongen.
Hele dagen serverer vi i tillegg pizza. Ønsker man å avslutte dagen med en cocktail vil du kunne gjøre det i 2ndre etasje i vår velutstyrte bar.I tillegg har vi et chambre separeé bak cafeen ved vinkjelleren hvor man kan bestille raclette – som separat lukket selskap eller sammen med andre gjester.
Velkommen inn i varmen!
Rett ved siden av restauranten ligger Favn Café. Her kan du sette deg ned for en kaffekopp, kakao til barna og eller dagens ferske gjærbakst. Her på Favn har vi egen konditor, så kakene er alene verdt et besøk.
I kafeen får man kjøpt varm suppe, toast og enkle lunsjretter til å ta med.
Favn Raclette
Oppdag ekte sveitsisk matkultur med raclette på Favn
Favn Restaurant tilbyr eget rom for de som ønsker å spise raclette, enten som eget lukket selskap eller sammen med andre gjester.
Vi har eget separat rom ved vinkjelleren bak cafeen som kan ta opptil 16 gjester.
Vi bruker osten Cremo Raclette Mazot er en halvfast sveitsisk ost produsert av pasteurisert kumelk, i henhold til strenge tradisjonelle produksjonsmetoder. Racletteosten har en aromatisk rund smak, og smaken er utviklet ved lagring. Osten blir modnet i Cremo’s kjellere i minimum 77 dager.
Lunsj og À la carte
Våre åpningstider
Søndag – torsdag kl 12.00- 18.00
Fredag og lørdag stenger kjøkkenet kl 21 men baren er oppe til kl 23.00
Favn Café
Bli fristet
Om oss:
Favn restaurant har nye eiere i år med Sjefskokk Sven Voelzke med på laget. Han har jobbet på flere kjente restauranter i Norge og i utlandet, blant annet på Heinz Hanner sin Michelin restaurant. Sven jobbet som Sous Chef og kjøkkensjef på ulike restauranter inntil han startet restaurant Fôr på Kvitfjell.
På sommeren flytter vi alle til Restaurant Hilda Larsen på Sørlandet som etterhvert er blitt et kjent spisested ved vannkanten.
Kokkestilen er skandinavisk og tysk med fransk innflytelse.
Vi lager alt mat fra bunnen av og med mye kjærlighet.
Velkommen til oss !
Telefon: 400 05 460