Servering på Favn

Noe helt eget i hjertet av Hafjell.

– Nystekt italiensk pizza, varm stemning, middag å dele med noen du er glad i eller bare et pust i bakken. Bokstavelig talt.

3

Favn Restaurant

Et helt unikt restauranthus som på tross av sitt unike uttrykk verken krever stivpyntede dresser eller paljetter. Hos oss er alle velkomne – enten det er i pumps eller skistøvler.

Både på dagtid og kveldstid kan man hos oss nyte en smakfull lunsj med gode venner, eller spise en god middag på kveldstid.

Favn Restaurant byr på smaker fra hele verden med fokus på lokale råvarer. På lunsjmenyen er det italienske kjøkkenet en stor inspirasjon, mens det til middag serveres småretter fra hele verden – perfekt for å dele.

I baren i andre etasje nyter man destinasjonens beste utsikt til en god lunsj eller en cocktail til stemningsfull musikk. 

Velkommen inn i varmen!

Åpningstider:
Stengt (åpner igjen til vintersesongen 23-24)

Favn Café

Rett ved siden av restauranten ligger Favn Café. Her kan du sette deg ned for en kaffekopp, kakao til barna og eller dagens ferske gjærbakst. Her på Favn har vi egen konditor, så kakene er alene verdt et besøk.

I kafeen får man kjøpt varm suppe, toast og enkle lunsjretter til å ta med. Et ekslusivt stalltips er vår hjemmelagde focaccia-sandwich som serveres etter kl.11.00.

Åpningstider:
Man-søn: 09.00-16.00
(+ 20.00 på søndager/ankomstdager)

Favn Deli

I løpet av 2024 kommer det en egen delikatessebutikk i første etasje under Favn Cafe. Favn Deli vil ha basisvarer, men også en stor del ekslusive råvarer i butikken.  

Bli fristet