Favn Familie

Ta med familien på en minnerik skiferie i Hafjell. Leilighetene på Favn er skreddersydd for familier på tur.

3

Rett ut i bakken

Favn Familie er for dere som reiser flere og mange. Her ligger alle leilighetene praktisk til i 1. og 2. etasje, så her trenger man ikke kaste bort dyrebar skitid på logistikk.

Rett utenfor døren finner man alt barna trenger for en vellykket skiferie, med barneområder rett utenfor døren der alt av barneaktiviteter og maskoten vår Isa boltrer seg hele vinteren.

Leilighetene har 2-4 soverom og 5-10 sengeplasser

Tilrettelagt for mestring

Barneområdet på Favn/gondoltoppen er det perfekte utgangspunktet for de som er helt ferske på ski. Området har en liten, men morsom bakke for de minste med små figurer og elementer. Her finnes det også en båndheis som gjør livets første skitur for de minste til en lek. Ved motsatt side ligger det et litt større barneområde med båndheis og er tilpasset de som har kjørt litt mer, men ikke mye, ski. Her kan man også øve på å ta skålheis, noe mange barn synes er veldig stas å mestre.

Det er også varmestue her med toalett og elektriske griller man kan benytte seg av.

Stilfull overnatting

Delikate leiligheter i nordisk design som byr på alt du trenger for å slappe av etter en lang dag i bakken. Leilighetene har fra to til fem soverom, samt 1 til 2 bad og tilhørende skiskap med tørkemuligheter. Samle hele storfamilien i en stor leilighet med fem soverom, eller hygg dere sammen med kjernefamilien i en toroms.

Se på barna stå på ski, mens du nyter en kaffe på Café Favn. Til lunsj eller middag anbefaler vi et besøk på Favn Restaurant.

Bestill en opplevelse for hele familien.

Bo på Favn Familie

Servering

Fasiliteter